Despre noi

Dem Décor Art
J40/4771/2012
CUI: 30119853
str Gheorghe Donici nr 4

contact@stickere-perete.net
0735.35.47.61


Oferta www.stickere-perete.net se adreseaza tuturor celor creativi si inovatori, care doresc sa ofere locuintei atmosfera caracteristica a unui spatiu intim si relaxant!

Metoda este foarte simpla, creativa si .. usor de aplicat!
Spor la decorat!

www.stickere-perete.net

Realizate dintr-un material autocolant, decupat astfel incat sa infatiseze imagini decorative realizate intr-o multitudine de forme si dimensiuni, stickerele prezinta o serie de avantaje ce le recomanda in competitia cu celelalte elemente decorative. Asigurand confortul interior oferit de atmosfera unui decor potrivit personalitatii tale, stickerele decorative reinventeaza spatiul interior, imprimand acestuia dinamismul stilului tau.

Stickere Perete?

Arata ca o pictura! Stickerele decorative lasa impresia unor picturi aplicate peretilor sau oricaror suprafete pe care doresti sa le decorezi!

Experienta?

Suntem aici din 2010!  Experienta acumulata in 6 ani de activitate neintrerupta pe piata online, ne recomanda ca fiind un partener de incredere.

Calitate?

Alegem cu atentie materialele din care sunt realizate stickerele pentru perete! Materialele utilizate sunt marca Oracal - import din Germania.

Promotii?

Avem o multitudine de promotii disponibile pe site, astfel ca poti alege decorul pe care ti-l doresti, la un pret avantajos!

Livrare?

Onoram comenzile in 48 de ore. Ne luam angajamentul ca stickerele comandate sa ajunga la voi in mai putin de 3 zile.

Contact?

Suntem aici sa iti raspundem la intrebari! Ne poti suna oricand in timpul programului de lucru pentru a vorbi cu un reprezentant .